Pappardelle s houbami

Širší nudle s houbami, zjemněné parmezánem, polechtají vaše chuťové buňky.

Příprava: 25 minut

Náročnost: **

Cena za porci: 32 Kč

Suroviny na 2 porce

– 200 g těstovin

– 1 lžíce citronové šťávy

– 2 lžičky másla

– 2 lžíce parmezánu

– 150 g lesních hub nebo žampionů

– 3 stroužky česneku

– hrst nasekané petrželky

– olivový olej

– sůl, pepř

Postup

1. Houby očistěte a nakrájejte na plátky. Česnek prolisujte, parmezán nastrouhejte. Těstoviny dejte vařit dle návodu.

2. Na másle a olivovém oleji orestujte houby a česnek. Ochuťte solí a pepřem a přidejte citronovou šťávu. Přidejte petrželku, parmezán a kousek másla a rychle promíchejte.

3. Těstoviny promíchejte se směsí a servírujte.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

reklama