Pikantní chlebíčky obložené čerstvou zeleninou

Suroviny:  250 g brynzy  ¼ kostky másla (60 g)  lžička sladké papriky  ¼ lžičky pálivé papriky (lze vynechat)  pepř  3 jarní cibulky K podávání:  oblíbené pečivo  čerstvá zelenina  řeřicha

Také vás může zajímat ...

Postup: Brynzu promícháme se změklým máslem a ochutíme sladkou a pálivou paprikou, čerstvě mletým pepřem a najemno nasekanou jarní cibulkou.

Podáváme na oblíbeném pečivu obložené čerstvou zeleninou a řeřichou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...