Pilaf s vepřovým masem

Pilaf je jemné a velmi vydatné jídlo. Vyzkoušejte ho s vepřovým masem a kořením.

Suroviny na 4 porce – 500 g vepřového masa (plec) – 300 g rýže – 2 mrkve – 4 stroužky česneku – 1 cibule – olej – koření na pilaf – sůl

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Maso očistěte, naporcujte a osmažte v hrnci na rozpáleném oleji. Přidejte nakrájenou mrkev a cibuli, zamíchejte a nechte na ohni několik minut. Osolte a zasypte kořením.

2. Česnek nakrájejte na plátky a přidejte do hrnce. Přisypte rýži, zalijte vroucí vodou a vařte, dokud se tekutina nevsaje a rýže nezměkne.

3. Zlehka promíchejte a servírujte.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...