Polévka z červené čočky s kokosovým mlékem

Také vás může zajímat ...

Postup: Na oleji v hrnci necháme krátce zesklovatět cibuli a česnek, přidáme mrkev a necháme 10 minut měknout.

Vsypeme koření, necháme rozvonět, přidáme čočku, rajčata, vývar a kokosové mléko a vaříme asi 15 minut, až čočka změkne. Polévku rozmixujeme. Na talíři ozdobíme koriandrem, kapkami limetkové šťávy a sušenými chilli papričkami.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...