Moje šťastná hvězda

Špagety po uhlířsku

Milujete špagety? Pak je zkuste na nový způsob. Slanina jim dodá úplně jiný rozměr!

Ingredience: 1 balení špaget, 120 g slaniny, 3 vejce, 1 stroužek česneku, 120 g sýru s modrou plísní, 75 ml 33% smetany, pepř a sůl

Postup: Špagety vložte do vroucí osolené vody, uvařte doměkka (takzvaně na skus – al dente) a sceďte.

Ve velké pánvi rozškvařte na nudličky nakrájenou slaninu, přidejte na plátky nakrájený česnek, velmi krátce ho zpěňte, vložte špagety. Promíchejte se třemi žloutky, sýrem a můžete podávat.

Pokud máte chuť, tak během vaření přelijte ještě smetanu na zjemnění a na talíři posypejte parmezánem. Rychlovka, která přijde vhod, když nemáte tolik času vařit, navíc vás zaručeně na dlouhou dobu zasytí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden