Moje sladké tajemství

Avokádové krutony s paprikovými filety

Rio Mare si dlouhodobě zakládá na pečlivém výběru svých zdrojů a jinak tomu není ani v případě letošní novinky. S tuňákovými filety budete mít stoprocentní jistotu kvality. Po otevření skleničky budete mít před sebou vždy rybu, která byla důkladně a ručně vybrána pouze z dohledatelných zdrojů. Dopřejte si prémiové jídlo, za které se vám vaše tělo jednoznačně odvděčí.

Ingredience pro 4 osoby:
3 balení filetů z tuňáka Rio Mare s chilli po 130 g
4 plátky žitného chleba, případně s vlašskými ořechy
1 velké zralé avokádo
1 limetka
špetka koriandru nebo petrželky
sůl

Postup:
Plátky chleba z obou stran lehce opečte, do mísy dejte dužinu z avokáda, limetkovou šťávu, trochu soli a nasekaný koriandr a vše rozmačkejte vidličkou.

Na plátky chleba položte ochucené avokádo, krutony rozdělte napůl a na každý kruton položte filety tuňáka s chilli papričkou. Můžete servírovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden