Můj kousek štěstí

Chystá Vanda Hybnerová návrat k bývalé lásce?

Je sama, ale možná ne na dlouho! Vanda Hybnerová (55) sice tráví veškerý volný čas na svém statku, přesto se prý nechala slyšet, že by se ještě ráda zamilovala. A někteří lidé tvrdí, že už se tak dokonce stalo.

Podle nich touží po své bývalé lásce. Málokdo ví, že kdysi randila s hercem Jiřím Štréblem (65), a dokonce spolu plánovali svatbu. „Žili jsme spolu víc než tři roky, ale ze svatby sešlo, i když čistě z praktických důvodů,“ vzpomíná na jejich známost herec.

V Ulici se se Štréblem vzali, v soukromí byl ke svatbě jen krůček.

Záležitost je o to pikantnější, že spolu v seriálu Ulice už několik let hrají manžele. Pochopitelně k sobě mají blízko a někteří jejich kolegové si měli všimnout, že mezi nimi stále něco je.

Ne nadarmo se říká, že stará láska nerezaví. Navíc herec je podle všeho také oficiálně sám. Vztah s novinářkou Renatou Kalenskou (50) asi nevyšel.

Teoreticky by tak nic nemělo bránit tomu, aby se s Hybnerovou zase dali dohromady. Hodně lidí se shoduje, že by jim to spolu moc slušelo a herečka by mimo jiné konečně mělo někoho, kdo jí pomůže s těžkou prací na statku i s trýznivou samotou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden