Moje sladké tajemství

Dara Rolins: Vlastní tělo je pro ní víc než láska?

Nedávný rozchod zvládla opravdu dobře a bez skandálů. Dara Rolins (45) je opět sama a není žádným tajemstvím, že s raperem Rytmusem (41) už nějaký ten pátek pár netvoří. Problémy ve vztahu ale prý měli už delší dobu a rozdělení životních cest tak bylo v jejich případě jediným možným řešením.

Každý chtěl něco jiného

Spekuluje se o tom, že Rytmuse už mělo přestat bavit, že je Rolins tak zahleděná sama do sebe. Vyžívá se v péči o svůj vzhled, což je až do očí bijící. Člověk by si řekl, že právě její krása a boj se stárnutím jsou smyslem jejího života.

Dokonce se kvůli tomu stala i terčem útoků na sociálních sítí. „Já ti nemám co závidět, já jsem totiž svému muži schopná porodit dítě,“ nevybíravě se strefila do slabin jedna z žen a narážela tak na fakt, že Dara i po tolika letech vztahu s Rytmusem neotěhotněla.

Nikdy o dítěti nemluvila

Pravdou je, že zpěvačka o dalším dítěti v posledních letech vůbec nemluvila. Vypadalo to tak, že všemu nechávají volný průběh, ale rozhodně se o dítě nepokouší. Možná si Dara uvědomovala, co by asi s jejím tělem v pětačtyřiceti letech těhotenství udělalo.

Litry potu v posilovně a všemožné diety by najednou byly k ničemu, a na nějakou dobu by si musela odpustit i všemožné sexy kostýmy, ve kterých se tak ráda prezentuje. Na nějakou brzkou změnu v tomto jejím přesvědčení to ale nevypadá.

Vrabci si štěbetají, že má něco se zajíčkem Davidem Mészárosem (29). Možná si raději vybrala někoho mladšího, kdo na ni tolik ohledně dítěte tlačit nebude a bude mu stačit jen její vyrýsované tělo.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden