Můj kousek štěstí

Denisa Nesvačilová: Volá policii!

Lidská hloupost nezná hranic. Neměl by konečně někdo rozvášněným seriálovým fanouškům vysvětlit, že Slunečná se odehrává na obrazovce, nikoli v realitě?


Denisa Nesvačilová byla dokonce nucena obrátit se na policii, protože se cítí v ohrožení. Je tohle vůbec možné? „Bohužel se už děje to, že mi lidé píšou strašný zprávy,“ nechává se slyšet vyděšená herečka. „Na obraz jdu až v půlce října a dostávám takové zprávy, že jsem to už musela řešit s policií a právníky.

Chodily mi i výhrůžky smrtí. Že ví, kde bydlí moje máma, že mě pobodají v ateliéru, že mě přijedou znásilnit, že zabijou mámu i mě. Bylo to šílený,“ stěžuje si, a právem. Přitom, a to je největší paradox, se na obrazovce zatím ještě neobjevila. Do věci se skutečně vložila policie a nabídla zoufalé herečce ochranu, ona však odmítla. Bylo to rozumné?

Vysvětlila to slovy: „Neumím si představit, že by mě někdo neustále hlídal. Nebylo by mi to příjemné. Věřím, že všechno bude v pořádku.“ Celá tahle hrůza vznikla kvůli tomu, že Denisa ztvárňuje novou seriálovou postavu, Karolínu, která se do Slunečné vrací z Irska a zaujme nejednoho muže, včetně Marka Lambory (25). Ale fanoušci si myslí, že ten přece patří Evě Burešové (27) neboli Týně – a jako by ztráceli rozum.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden