Můj čas na kafíčko

Dieta podle hvězd

Můj čas na kafíčko

Potřebujete shodit pár kilo? Zkuste na to jít s pomocí astrologie. Nebe má svoji váhu i moc.

Každému znamení svědčí jiný způsob, jak zhubnout. Trápí vás, že se vám to nedaří? Někomu stačí jenom vypustit sladkosti, jiný potřebuje náročnější režim. Možná právě vám by pomohlo dát nějaká kila dolů, když byste svůj způsob hubnutí sladila s hvězdami.

Beran (21. 3. - 19. 4.)

Jste tvrdohlavá a vášnivá a máte i velmi rychlý metabolismus. Vyhněte se tučným a mastným pokrmům, přidejte cvičení, a změny uvidíte brzo. Často začínáte s dietou s nadšením, ale brzy vás to přestane bavit a ztrácíte disciplinovanost. Nejlepší dietou pro vás je pikantní a pestrá strava, která vás nebude nudit.

Býk (20. 4. - 20. 5.)

Zbožňujete jídlo, a tak bojujete s váhou obtížně. Naučte se recepty, díky kterým nebudete muset přinášet velké oběti. Vhodná je pro vás paleo dieta, kdy vynecháte sacharidy a obiloviny. Je ideální pro ty, kdo mají rádi maso, zeleninu a ovoce. To všechno totiž můžete jíst bez omezení.

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

Často jíte za pochodu a nedopřejete si na jídlo dost času. Nejste vybíravá a máte

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden