Moje šťastná hvězda

Jaký přítel vás nikdy nezradí?

Moje šťastná hvězda

Jaké znamení se k vám nejlépe hodí podle horoskopu? Hvězdy vám odhalí pravdu!

Toužíte po opravdovém přátelství? Chcete vědět, jaké znamení k vám bude nejlépe pasovat a s kým si porozumíte? Zjistili jsme to za vás.

Spolehlivý Beran

Beran půjde kvůli vám klidně na kraj světa, bude trpět nouzi a kruté zacházení. V krizi se ujme vedení, vytáhne vás ze zmatků a umožní vám vítězně odkráčet. Dokáže být ale velmi paličatý. Jestliže se pro něco rozhodne, nic ho od toho neodvrátí. Nesnáší rady a kritiku. Nabídne vám ale své přátelství a víru, že vše dobře dopadne, ať jsou okolnosti jakékoli.

Otevřený Býk

Býk miluje život, s lidmi se snadno domluví a snadno získává nové přátele. Bývá laskavý a klidný, ale občas umí vybuchnout. Kdo ho urazí v jeho citech, dotkne se jeho hrdosti, ztrácí tím jeho přátelství. Je nezbytné věci si

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden