Můj čas na kafíčko

Kanapky s prosciuttem, parmazánem a rukolou

Silvestrovská chuťovka ve stylu poctivé italské párty

Ingredience na asi 30 ks

● 4 čerstvé bagety z bílého těsta
● 4 kelímky tvarohového Gervais sýra (1 kelímek = 80 g)
● 30 tenkých plátků prosciutta
● 100 g parmazánu (nejlépe strouhaný nebo nastrouhaný na hobliny)
● sůl ● pepř ● pažitka

Na ozdobu:

● čerstvé lístky rukoly
● olivy

Postup:

Gervais smícháme se solí, pepřem a pažitkou. Nakrájíme na šikmo cca 2 cm tenké plátky bagety.

Namažeme pomazánkou a klademe plátky prosciutta. Posypeme rukolou a parmazánem. Chuť zvýrazní zelené olivy.

Příprava: 45 min
Cena: 180 Kč

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden