Moje šťastná hvězda

Má ho plné zuby a chce se rozvést?

Moje šťastná hvězda

Když se do něj před lety zamilovala, doufala, že to bude na celý život. Že by se Rybová nakonec spletla a herec David Prachař není takový, jako si ho vysnila?

Už delší dobu se povídá, že manželství herečky Lindy Rybové (48) a herce Davida Prachaře prochází velkou krizí. Došlo to ale opravdu tak daleko, že už spolu nemohou dál žít?

Stále krásná herečka Linda Rybová (48) září na televizních obrazovkách v seriálu Ulice. Diváci si ji zamilovali a těší se na každou scénu, ve které se objeví. Ačkoli si ale po pracovní stránce nemůže v nejmenším stěžovat, horší to je údajně v jejím soukromém životě.

Krize v manželství s Davidem Prachařem (64) má podle našeho tajného zdroje z blízkého okolí vrcholit, a dokonce reálně hrozí, že

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden