Můj čas na kafíčko

Kamarád, nebo snad tajný milenec?

Můj čas na kafíčko

Je krásná a muže přitahuje. Prachař ji ale prý poslední dobou zanedbával. Hledala útěchu u kolegy?

Herečka Linda Rybová (48) hraje v Ulici partnerku Martina Fingera (53) už dlouho. Není tak divu, když se povídá, že k sobě mají skutečně velmi blízko. Je snad možné, že se jim podařilo utajit vášnivý románek?

Už delší dobu kolují v českém showbyznysu informace o tom, že se manželství herečky ze seriálu Ulice Lindy Rybové (48) a herce ze seriálu Slunečná Davida Prachaře (64) nachází ve velké krizi.

Mezi mladšími se cítí jako ryba ve vodě

Rybové tak nejspíš vyhovuje, že v posledních měsících patří v Ulici k nejvýraznějším postavám, což jde samozřejmě ruku v ruce s počtem natáčecích dní během jednotlivých měsíců. Herečka se netají tím, že se v mladém kolektivu cítí jako ryba ve vodě a dobíjí ji pozitivní energií.

Nejlépe se ale prý cítí po boku svého seriálového partnera Martina Fingera (53). Nejspíš si dobře rozumí, chápou jeden druhého a cítí jeden ve druhém oporu. Náš zdroj

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden