Moje sladké tajemství

Mějte zdravé a upravené nehty

Nehty zabírají na našem těle jen malé plošky. Proto se může zdát, že péče o ně je nedůležitá a jejich zanedbávání se snadno zamaskuje. To je ale chyba! Jak o ně pečovat, aby při každé schůzce vypadaly zdravě a upraveně.

Už jste několikrát za svůj život slyšela, že správný muž se pozná podle upravených nehtů a čistých bot? Ne jinak je tomu i u žen! Svému zevnějšku je třeba věnovat s přibývajícím věkem stále větší pozornost! Zaměřte se tentokrát na svoje nehty a naučte se o ně pečovat tak, aby byly chloubou při každém setkání či novém seznáméní.

Pořiďte si správný odlakovač

Časté lakování a odlakovávání nehtům příliš nesvědčí. Pokud ale trváte na jejich barevném zkrášlování, raději si pořiďte kvalitnější a šetrnější verzi odlakovače než abyste nechala barevný lak postupně z nehtů odlupovat.

Když na nich totiž necháte zbytky laku, budou se daleko více lámat kvůli nedostatku keratinu.

Zapomeňte na leštičky

Až vám příště bude někdo v obchodním centru nabízet leštičku na nehty, obejděte ho velkým obloukem.

Čas od času se sice můžete nechat zlákat na přeleštění lůžek od profesionála, ale rozhodně to nepřehánějte. Hrubá strana vám totiž může nehty zeslabit a ty se pak snáze lámou.

Vsaďte na přirozený vzhled

Nic nenahradí vlastní zdravé nehty. V případě, že ale opravdu trváte na umělých nehtových lůžkách nebo alespoň gel-laku, který je hodně moderní, svěřte se do rukou profesionálních manikérek. To platí hlavně v momentu, kdy byste se rozmýšlela sundávat si vrstvu z nehtů sama.

Zpevňující laky

Ty jsou tajnou zbraní! Zajděte si do lékárny a ptejte se po zpevňujícím vyživujícím laku.

Naneste ho na ošetřené nenalakované nehty a nehte působit. Po pár dnech případně naneste další vrstvu. Nehty budou chráněny před okolními vlivy. Ze začátku možná ucítíte nepatrnou bolest. To hlavně v případě, že jsou vaše lůžka hodně poškozená.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden