Moje sladké tajemství

Muži po ní chtějí intimnosti!

Musí čelit dotěrným fanouškům, kteří jí narušují soukromí.

Hvězda Slunečné Eva Burešová (28) zaznamenala raketový start kariéry. Zejména seriál Slunečná ji katapultoval na vrchol. Jenže sláva stojí obětování. Navíc, když má po boku i populárního fešáka Přemysla Forejta (34), je ještě víc v hledáčku neomalených lidí.

Půvabná herečka Eva Burešová (28) si stále nemůže zvyknout na odvrácenou tvář slávy. Z fanoušků, kteří jsou milí, vstřícní a sympatičtí, se upřímně raduje, ale tak se samozřejmě nechovají zdaleka všichni. Jsou tací, kteří se jí vnucují, posílají své fotografie, telefonní čísla, adresy, zvou televizní krásku k sobě domů.

Jsou to puberťáci. Vždy?

Herečka podotýká, že se často jedná o nezletilce, a diví se, že jim rodiče nevysvětlili, že vyzrazovat cizím lidem tak intimní údaje, jako je třeba adresa, může být až nebezpečné.

Je ovšem otázka, jestli tomu tak je. Ono se mnohdy není čím chlubit, když jistý dospělý fanoušek pošle foto se svým „vybavením“. A že by mohla nejedna celebrita vyprávět, tedy spíš ukazovat.

Forejt je známější než ona?

Vyvstala ještě další nepříjemná věc, související rovněž s popularitou, tentokrát se týká Evina přítele, šéfkuchaře Přemysla Forejta (34).

Herečka zvyklá, že když se objeví na veřejnosti, obléhají ji davy žadonící o podpis či možnost se s ní vyfotografovat, náhle zjišťuje, že pokud se někde ukáže s přítelem, obléhán bývá on. A to je pro půvabnou tmavovlásku nečekaná novinka. Zírá, když si jí najednou fanynky a fanoušci nevšímají, vrhají se na jejího společníka a vyjadřují mu úctu a obdiv.

Musí ho fotit s dívkami

„Dokonce mě občas nějaká dívenka požádá, abych ji s Přemkem vyfotografovala,“ krčí rameny Eva, která samozřejmě nemůže odmítnout, protože by o ní kolovalo, že je nafoukaná. Není z toho zrovna radostí bez sebe. Bude si ale muset zvyknout. Holt asi spíš fanynky ženy se odváží říct si o fotku než platonicky zamilovaní pánové.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden