Moje sladké tajemství

Návrat Vandy Hybnerové k expartnerovi?

Rozešli se už dávno, ale osud je neustále dává dohromady.

Jen málokdo ví, že herečka Vanda Hybnerová (55) ze seriálu Ulice byla kdysi velkou láskou Jiřího Štrébla (65). Je možné, že se po letech opět sblížili?

V nekonečném seriálu Ulice hrají Vanda Hybnerová (55) a Jiří Štrébl (65) už od roku 2013 manželský pár. A jde jim to tak skvěle, protože spolu kdysi skutečně randili! Rozhodně tehdy nešlo jen o chvilkové poblouznění.

Bude z nich staronový pár?

Když jim bylo kolem dvaceti, bylo to mezi nimi opravdu vážné, chvíli spolu žili, a dokonce se měli brát. Oba na tu dobu dodnes rádi vzpomínají a možná by se nebránili tomu, aby to dali znovu dohromady. Zvlášť když jsou momentálně bez partnerů.

Pomocník by se jí na statku víc než hodil.

Štrébla před pár lety opustila jeho partnerka, novinářka Renata Kalenská (49), Hybnerová se měla zase rozejít se svým zajíčkem, automobilovým závodníkem Jakubem Chourou (43). V poslední době ji navíc trápí, že je na svůj milovaný statek na Vysočině úplně sama.

Práce je tam jako na kostele a chlapská ruka zkrátka chybí. Kdyby jim prý do toho tenkrát nehodily vidle problémy s úřady, nejspíš by spolu byli dodnes. Kdoví, třeba nakonec opravdu skončí zase spolu! Ne nadarmo se říká, že stará láska nerezaví, a nutno podotknout, že jim to moc sluší!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden