Moje šťastná hvězda

Omládněte o deset let

Už jste někdy zkoušela použít jako peeling kávovou sedlinu? A víte, jak moc strava ovlivňuje pleť? Pokud ne, naštěstí máte nás a naše šikovné rady.

1. Káva odstraní odumřelé buňky

Ráno a večer si jen opláchněte obličej vlažnou nebo studenější vodou a vyčistěte ji pomocí kokosového nebo mandlového oleje. Pokud se chcete zbavit odumřelé kůže, pak místo klasického peelingu použijte kávovou sedlinu.

2. Vsaďte na přírodní olej

Používejte jen přírodní kosmetiku s obsahem 100% přírodních olejů. Na vrásky je například kromě kokosového a mandlového oleje skvělý i ten arganový.

3. Ryby a zelený čaj

Do svého jídelníčku zařaďte čerstvé ryby a mořské plody. Nejlepší je losos či tuňák. Výborná je i treska. Denně byste také měla vypít alespoň jeden šálek zeleného čaje.

4. Osvěžující masáž

Dopřejte si jednou týdně obličejovou masáž. Opět vezměte do ruky přírodní olej, ideálně mandlový. Pomalými a krouživými pohyby si promasírujte celý obličej včetně dekoltu. Pokud chcete, aby byla skutečně účinná, raději si na ni zajděte do masážního salonu.

5. Osm hodin denně

Spěte ve správné poloze. Pokud spíte na boku nebo na břiše, pravděpodobně máte nemalý počet vrásek hlavně kvůli tomu, že si celou noc obličej mačkáte. Snažte se spát na zádech a alespoň osm hodin denně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden