Moje šťastná hvězda

Ošklivě se zranil

Zbývá mu pár týdnů do premiéry nového muzikálu, kterou tu má teď velmi nejistou. Daniel Hůlka (52) se ošklivě zranil a musí chodit o berlích. Při procházce se psem si zvrtl kotník.


Dostal na tři týdny sádru, ale údajně může mít nohu v gypsu ještě o tři až čtyři týdny déle. Pak bude muset ještě minimálně čtrnáct dní rehabilitovat.


Není divu, že je z toho Hůlka nešťastný, neboť se těšil, že se po dlouhé době opět podívá na divadelní prkna a zase si aspoň vydělá něco málo na živobytí.


S financemi má teď totiž být na štíru, přitom musí živit svou manželku a jejich společnou dcerku Rozárku (3). Už nyní má prý doma občas pořádně dusno, protože musí rodina obracet každou korunu.


Hůlka se sice v posledním roce snažil vydělat peníze jinde, ovšem i tak vydělával málo. Přitom před dvěma roky tvrdil, že chce pro rodinu jen to nejlepší a rozhodně netouží po tom, aby do smrti žil v maringotce.


Vypadá to však, že se mu mobilní bydlení stane skutečně osudným. Stejně jako jeho ženě, která čeká na skutečný dům jako na smilování.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden