Moje sladké tajemství

Proč už nechce chlapa?

Vanda Hybnerová (55) je velice úspěšná žena, proto je s podivem, že se jí láska vyhýbá. Do jisté míry si prý za to může sama, protože se bojí, aby jí někdo zase neublížil.

Naposledy randila se sexy automobilovým závodníkem Jakubem Chourou (43), od té doby se má ale mužům vyhývat velkým obloukem. Nedávno to sice vypadalo, že se v jejím životě objevil někdo nový, protože na sobě začala pracovat a pochlubila se postavou snů.

Její volný čas vyplňují hlavně dcery, vnuci a zvířata.

Podle jejích přátel se ale u ní žádná změna k lepšímu neudála. Dokonce se jim měla svěřit, že už žádného chlapa ve svém životě nechce. Bohatě jí prý stačí její dvě dcery, Antonie (26) a Josefína (29), dva vnuci a celá řada zvířat, o které se stará na svém statku na Vysočině.

Z natáčení na farmu a takhle pořád dokola.

Když ji její manžel Saša Rašilov (51) před lety po téměř čtvrt století opustil kvůli mladší podnikatelce Věře Miťkové (42), zlomilo jí to srdce. A to samé se mělo stát v případě Choury.

Sice jejich vztah nebrala tak moc vážně a ani po letech randění nechtěla, aby se sestěhovali, přesto ji to mělo pořádně ranit. Zdá se tedy, že mužům přestala věřit už definitivně. Všichni ale doufají, že jednou přece jen změní názor. Na farmě by potřebovala nějakou mužskou ruku jako sůl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden