Staré dobré časy

Řekli si ano a šli do práce

Staré dobré časy

Myslela si, že dorazí zpychlá a rozmařilá hvězda. Místo toho se objevil princ. Tak se kdysi poznali Hudečkovi.

Slavný houslový virtuoz, který sjezdil půlku světa. Bývalá herečka a později úspěšná spisovatelka a scenáristka. Jak tohle může jít dohromady? Úplně báječně!

V době, kdy se ještě nepřerušovaly televizní pořady reklamními bloky, se i propagace státu dělala jinak. Příklad? Když se s velikou pompou u nás postavil a otevřel obchodní dům západního střihu, bylo rozhodnuto, že se o životě v Kotvě natočí film.

Pro jistotu tam napíšeme lovestory

Aby to nevypadalo vysloveně reklamně, nechali autoři snímek Sedm pater pro tisíc přání do oficiálních přehledů zapsat jako lovestory. V té době netušili, jak prorocké je jejich rozhodnutí. Jedno velké lovestory se totiž tenkrát při natáčení opravdu odehrálo. Výsledek? Zrodilo se jedno z nejstabilnějších manželství českého šoubyznysu.

Vídal ji v novinách a časopisech

Přitom se Eva rozená Trejtnarová a Václav Hudeček předtím neznali. Přesněji řečeno, ona ho znala jako skvělého houslistu, který už v mladém věku vyprodává koncertní sály po celém světě.

On v té době neměl čas sledovat pořady Československé televize, takže jen mlhavě tušil, že jde o

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden