Můj kousek štěstí

Sara Sandeva: Chystá se svatba?

Šeptá se, že je veselka na spadnutí. Bohužel od Sary Sandevy (24) se nic nedozvíme, ta je leda tak ochotná připustit, že hraje s Jakubem Prachařem (38) v seriálu Dvojka na zabití, víc nic.

Kráska narozená v Makedonii si soukromí hlídá jako ostříž, že by prozradila datum svatby je pravděpodobné asi tak, jako že by zveřejnila fotografii, na niž by měla jenom podkolenky. Lidé z blízkého okolí ovšem přísahají, že Sara a Jakub samou láskou jen hoří.

Nezpochybnitelným důkazem je mimo jiné i snímek z řecké dovolené, kterým se hvězda seriálu Gympl neváhala pochlubit, což je pro ni značně neobvyklé. Ukázala se celá rozesmátá na pláži s knihou v ruce a připsala: „Foceno láskou.“

A zamilovaný Jakub přidal ke snímku srdíčko. Zrovna on, který si na citové výlevy nepotrpí. Zdroj blízký páru se zapřísahá, že Jakubova matka, herečka Dana Batulková (63), je půvabnou tmavovláskou nadšená, a není divu. Sařina rodina začínala v Česku znovu od začátku, měli kuráž a byli pracovití.

„Vytvořili mně i bratrovi domov, zázemí, teď máme krásné rodinné bistro v centru Prahy. To vše se jim podařilo vybudovat od nuly,“ hrdě říká Sara. S Jakubem podle některých informací už plánují svatbu, pochopitelně přísně tajnou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden