Moje šťastná hvězda

Tomáš Matonoha a Lucie Benešová: Pořídili si velký dům u moře

Dlouholetí manželé Tomáš Matonoha (48) a Lucie Benešová (44) mají sice čtyři děti, ale zdá se, že i tak touží po větším zápřahu. Rozhodli se proto pro velmi zajímavou investici, koupili si totiž dům, který stojí 2000 kilometrů daleko od jejich současného bydliště.

Překvapující však je, že za dům zaplatili manželé pouhé jedno euro. Údajně ho našli na internetu a brali to jako výzvu, tak do toho šli a dům byl jejich. Ale pochopitelně za takovou cenu nemůžete očekávat palác.

Potřebují miliony

Dům, který manželé koupili, je údajně v katastrofálním stavu a na bydlení ani přebývání to prý rozhodně není. Je jasné, že rekonstrukce domu bude víc než nákladná. Matonoha teď sice moderuje jako o život, ale přece jen nemůže veškeré výdělky vrážet do domu, ve kterém nikdo nebydlí. Prioritou je pro něj především uživit rodinu a údajně ho Lucie ke koupi zříceného domu tak trochu donutila. Tvrdí o sobě totiž, že je organizační typ, a rozsáhlé rekonstrukce se prý nemůže dočkat. Už teď si prý všechno plánuje, sepisuje a organizuje, zkrátka je ve svém živlu. Ona sama přece jen už tolik práce nemá a většinu času je doma s dětmi.

Tím pádem má radost, že má konečně nějaký projekt, na kterém může pracovat, a alespoň trochu se zabaví. Je jí jasné, že s financemi to bude nejspíš náročnější, ale údajně svému manželovi věří a všechno nechává na něm.

Utáhne to?

Přednedávnem to byl ale právě Matonoha, kdo zastával roli muže v domácnosti. Nicméně později už Benešová neměla tolik nabídek, takže se do role živitele rodiny pasoval on. O práci nouzi nemá, ale otázka je, zda to všechno zvládne utáhnout sám z jednoho platu. Přece jen je rozdíl, když pracuje jeden a když pracují oba.

Příliš na něj tlačí

Matonoha se snaží, co to jde, aby poskytl rodině vše potřebné, ale podle našich zdrojů na něj jeho manželka trochu tlačí. Už má rozplánovaných spoustu věcí a její organizační povaha ji nutí její plány realizovat.Nicméně vydělat tak velkou sumu na to, aby zrekonstruovala naprosto zřícený dům, to není jen tak. Vypadá to, že teď bude mít Matonoha co dělat, musí nejen uživit rodinu, ale také naplnit přání své manželky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden