Moje šťastná hvězda

Velký japonský horoskop

Moje šťastná hvězda

Co o vás prozradí astrologie dálného východu? Japonští mistři vám poradí!

Tajemný japonský horoskop přetrval dlouhá staletí. Na rozdíl od našeho klasického má ale jen 11 znamení. Chcete znát své zenové znamení a zjistit své největší klady a zápory? Jaké je to vaše?

Slunce
(21. 3. – 29. 4.)

Jako zrozenci Slunce jste zářivá osobnost. Jste nenapravitelná idealistka a optimismus vám koluje v žilách. Řídíte se heslem, že kdyby se všichni snažili o trochu víc, bylo by na světě líp. Moudrost a krása jsou vaším životním motorem. Poslouchejte svou intuici. Vždy vám spolehlivě poradí tu nejlepší cestu.

Bambus
(30. 4. – 4. 6.)

Umíte se přizpůsobit změnám stejně jako svěží bambus, který roste kdekoli. Jste chytrá, plná života a máte přehled. Nikdy neděláte nic na úkor druhého. Netrváte na jednom možném řešení a dokážete se přizpůsobit situaci tak, abyste z ní vytěžila to nejlepší. Věřte svému rozumu, ten vás nikdy nezklame.

Buvol
(5. 6. – 6. 7.)

Pracujete hodně a ráda a pracovitá včelka je vedle vás úplná lenoška. Jste jako silný buvol zodpovědná až do morku kostí a díky tomu

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden