Můj čas na kafíčko

Vylaďte tělo se svou duší

Můj čas na kafíčko

Zharmonizujte si sedm energetických čaker v těle, a budete se cítit skvěle!

V našem těle jsou energetická centra, takřečené čakry, jež udržují tělo v souladu s duší. Vypadají jako kroužící barevné spirály a jsou to taková naše osobní minitornáda. Při jejich zablokování vás snáz přepadnou nemoci a splín. Jak je ale můžete posílit?

Dokud čakry správně fungují, jste zdravá, spokojená, v harmonii se sebou i se životem. Pokud máte negativní myšlenky, energetická centra se zanesou temnou energií. Ukládá se v nich i strach, zklamání, napětí, šok a negativní vlivy z okolí. Jak je můžete vyčistit?

1. Kořenová čakra

Najdete ji mezi konečníkem a genitáliemi a týká se kostí, zubů, nehtů, ale i tlustého střeva, krvetvorby a stavby buněk. Pokud ji máte oslabenou, možná jste i podrážděná, vzteklá a neumíte se ničeho vzdát. Můžete mít problémy s přejídáním, alkoholem i nezřízeným sexem.

Červená barva:

Pozorujte vycházející a zapadající slunce. Pořiďte si rudé šaty, doplňky a předměty do bytu v rudé barvě. Skvělá je i hudba s výrazným rytmem. První čakru podporují i achát, hematit, jaspis, granát, červený korál a rubín. Dejte si do aromalampy

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden