Můj kousek štěstí

Vysávala mě neznámá energie

Stíny v noci ožívaly a tančily po stěnách. Ráno jsem se cítila vyčerpaná. Až přišlo podivné vnuknutí. Magická hudba kolem mě vytvořila ochranný štít?

O silném působení hudby, tedy vibrací tónů, na některé nebezpečné zóny jsem měla možnost se přesvědčit mnohokrát. Prvně to bylo v době, kdy jsem jako čerstvá absolventka vysoké školy nastoupila do zaměstnání v Praze, kde jsem hledala ubytování. S povděkem jsem přijala pronájem dvou pokojíků v Ruzyni v těsné blízkosti věznice. Byt byla zanedbaná nora s nedoléhajícími dveřmi, dlouhou tmavou chodbou a beznadějně kapajícím kohoutkem. Děsivé sny se dostavily hned první noc a přicházely s naprostou pravidelností. Probouzela jsem se kolem druhé hodiny ráno, až do svítání hleděla do stropu a marně se pokoušela usnout. Vnímala jsem, jak stěny pokoje, které mě obklopovaly, rezonují, chvějí se, vibrují a hučí podobně jako lednička. Bylo to na hranici vnímatelnosti, cítila jsem však, jak mi ten nepříjemný zvuk, který slyším i neslyším, hraje na nervy. Dnes už vím, že zóny zesilují mezi druhou a pátou hodinou ranní, kdy je „oslabený“ ochranný obal Země, který nás před škodlivým zářením chrání.

Varhany mi chránily život?

Noci v takovém bytě, v jakém jsem se ocitla, se staly nesnesitelné. Po spánku jsem se cítila hůř než před ním. Brzy jsem pociťovala úbytek energie a následně zdravotní problémy. V této neveselé situaci mě během jedné noci, kdy jsem se opět marně pokoušela usnout, napadla zajímavá myšlenka. Bylo to jakési vnuknutí. Vstala jsem, vyhledala ve své skromné audiotéce Bachův varhanní koncert a pustila ho. Usnula jsem téměř okamžitě a spala beze snů tvrdě až do rána. Od té doby jsem si tuto kazetu pouštěla noc co noc a nepříjemné sny zmizely. Vibrace tónů skladby tohoto Bohem obdařeného génia mají zřejmě natolik příznivý vliv na lidský organismus, že se dokážou vypořádat i s útokem zhoubného vyzařování silné psychosomatické zóny, která, jak jsem později díky jistému psychotronikovi zjistila, v bytě skutečně byla. A bývala by mi nepříjemně pošramotila zdraví.

Adéla H. (51), Kouřim .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden