Zabijáci s kořeny v Česku a na Slovensku

Pořádná dávka napětí na dovolenou

Baví vás detektivky a takzvané true crime story? Tak byste si neměli nechat ujít KRIMI REVUE SPECIÁL 2023.

Najdete v něm dechberoucí příběhy těch největších zrůd z Československa. Z minulosti i současnosti. A pachateli jsou nejen muži, ale i ženy, mládež a senioři.

Zanechali za sebou převážně zlo, bolest, prázdno. A to nepřišli na svět někde daleko, za velkou louží, nýbrž u nás. V Česku a na Slovensku. Nějakou tu „svoji“ zrůdu má každý kraj v České republice. Jednou z posledních bestií, která asi každému vyrazila dech, byl Jiří Dvořák. Jednoho dne prostě vyrazil na cestu msty. A ta se týkala velkého množství lidí. Měl mít jakýsi seznam smrti. Několik lidí zranil a jednoho člověka zabil. Pracovnici úřadu práce.

Dvořák dostal doživotí stejně jako relativně nový sériový vrah z Libereckého kraje Karel Šťovíček. Ten v okolí malebného Českého ráje zabíjel ženy. Jednu třeba uškrtil popruhem její vlastní ledvinky. V nejnovějším KRIMI REVUE SPECIÁLU ovšem nepíšeme pouze o pachatelích, nýbrž i o pachatelkách. Těch je však podstatně méně. Zřejmě mají více rozumu a větší úctu k životu. Ale ne všechny.

Z novějších případů zmíníme řádění Michelle Sudků. Tahle někdejší zdravotní sestra a sanitářka bývala milou, krásnou ženou, která zbožňovala zvířata. Jednoho dne se však něco změnilo. Ostříhala si všechny vlasy, na těle se jí „rozmnožila drsná“ tetování, probudilo se v ní zlo. A vraždila. Nebezpečí ale číhá i tam, kde by ho jeden nečekal. Třeba u v podstatě ještě dětí.

Jako v případě dvou kluků, kteří v Děčíně umučili 13letého chlapce a na jeho tělo vyryli pentagram. Obavy jsou však namístě i u seniorů. Tím je nejen Dvořák, zabiják z úřadu práce. V Libereckém kraji řešili policisté případ 76leté stařenky, jež zavraždil manžela. Jeho tělo rozřezala a spálila. Neuvěřitelné. Stejně jako většina případů, o kterých se dočtete na následujících stránkách.

Titul můžete objednat ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden