Můj čas na kafíčko

Změna příjmení změnila i povahu mojí kamarádky!

Pro náhlou přeměnu neexistoval vůbec žádný vnější důvod!

Určují naše chování opravdu čísla, na která se dá všechno převést?

Podle numerologie se z každého jméno a příjmení dá vytvořit číslo, které člověka zařadí do určité skupiny lidí. Vždycky mě zajímalo, co se stane, když se třeba žena vdá; zda to má na ni nějaký vliv. Všichni víme, že v partnerském vztahu se lidé mění. Má na to vliv i změna osobního čísla po změně příjmení? U kamarádky jsem se přesvědčila, že to tak asi bude!

Proměna o sto osmdesát stupňů

Magda byla o patnáct let mladší. Znala jsem ji nejprve z práce jako kolegyni. Coby zkušená žena jsem jí radila nejen v zaměstnání, ale i v soukromém životě. Byla ve vztazích dost nezkušená, i když už neměla daleko do třicítky. Pak se zdálo, že konečně potkala toho pravého. Šlo to rychle. Do půl roku se Magda vdala. Dnes už není úplně zvykem, aby si při takové příležitosti žena měnila příjmení, kamarádka to ale udělala. A od té chvíle se začaly dít věci. Z dříve tolerantní, vyrovnané ženy s příjemným vystupováním se stala přísná, podrážděná dáma s hysterickými výbuchy. Vůbec jsem to nechápala. S manželstvím to přitom žádnou souvislost mít nemohlo – její muž byl v pohodě a ona s ním vycházela dobře. A žádné problémy Magda neřešila ani jinde.

Z dvojky byla osmička

Na souvislost s numerologií mě upozornila jiná kamarádka, která se jí delší dobu zabývá. Předložila mi charakteristiku Magdina osobního čísla před svatbou a po svatbě. Opravdu to perfektně sedělo! Nechci psát přímo rozbor, jen napovím, že z původní „dvojky“ se změnou příjmení stala „osmička“. Bez nějaké vnější příčiny tu byl najednou úplně jiný člověk. A byla to změna trvalá, jak můžu i dnes dosvědčit. Zkoušela jsem pak podobná srovnání uplatnit i u jiných žen, včetně sebe, a vždycky na tom něco bylo. Dávejte si proto pozor, jaké příjmení si vyberete – čísla pracují, i když o tom třeba nevíte!

Lucie R. (43), Třinec

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden