Moje šťastná hvězda

Zůstane nakonec zase sama?

Dlouho se říkalo, že nemá úspěšná pěnice v lásce štěstí. Nevydrželo jí ani jedno manželství, s partnery to také nebylo nijak slavné.


Lucie Bílá (56) to ale vidí trochu jinak. Na nepřízeň osudu si rozhodně nestěžuje, naopak se na každém vztahu snaží najít to krásné a nezapomínat na to. Stejně ale věří, že už nikdy na žádný jiný, než ten současný, nedojde.


O mnoho let mladšího Radka Filipiho (38) by si prý už ráda nechala. Dokonce říká, že stačí ještě kousek a bude to její nejdelší vztah v životě. Je ale Filipi stejně spokojený jako ona?


Zatoužil po rodině?


S muži svého srdce se zpěvačka nikdy moc netajila, právě naopak, všem je dávala pěkně na odiv. Jenže čím více o nich mluvila, tím více se začala vytrácet ta pověstná jiskra. Málokterý z nich se totiž dokázal smířit s tím, že má o svém boku tak úspěšnou ženu.


S mladým bodyguardem to ale bylo od začátku trochu jiné a zdá se, že v něm konečně poznala toho prince na bílém koni. Jenže mnozí si myslí, že je jen otázkou času, kdy jí zbudou opět oči pro pláč.


Začalo se totiž proslýchat, že Filipi zatoužil po vlastním dítěti, které mu Lucie už asi jen těžko dá.  Opustí ji nakonec kvůli svému snu, nebo se ho dokáže nadobro vzdát?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden