Horký mrkvový krém

Suroviny:  250 g mrkví  1 velká brambora  1 čajová lžíce másla  400 ml zeleninového vývaru  1 polévková lžíce kvasnic  kari na špičku nože  2 polévkové lžíce crème fraîche – zakysané smetany 30%  sůl a bílý pepř  2 polévkové lžíce nasekané petržele nebo koriandru

Postup: Oloupeme mrkev a brambory, umyjeme je, nakrájíme na malé kousky.

Také vás může zajímat ...

Rozehřejeme na pánvi máslo. Podusíme v něm zeleninu. Nalijeme vývar a všechno asi 15 minut povaříme. Polévku zahustíme na pyré kvasnicemi, ochutíme kari, solí a pepřem. Podáváme s crème fraîche a petrželí.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...