Moje chvilka pohody

Hovězí steak pro gurmány

Rychlá úprava kvalitního hovězího masa vám připraví gurmánský zážitek.

Suroviny na 4 porce - 4 hovězí steaky - sůl, pepř - olivový olej - čerstvý rozmarýn - zelenina na přílohu

Postup

1. Steaky osolte a opepřete po obou stranách a nechte půl hodiny uležet při pokojové teplotě.

2. Gril rozpalte a potřete olejem. Steaky grilujte asi dvě minuty, pak maso otočte a grilujte zhruba stejnou dobu z druhé strany.

3. Maso odeberte z grilu a před podáváním nechte 5 minut pod potravinářskou folií.

4. Servírujte ozdobené bylinkami a se zeleninou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden