Hroznový salát à la Waldorf

Možná se vám nebudou ingredience pozdávat, ale věřte, že spojení právě těchto napohled nesourodých surovin vás nakonec mile překvapí

Ingredience

Také vás může zajímat ...

200 g hroznového vína bez pecek, 1 až 2 jarní cibulky, 1 lžíce majolky, 2 lžíce bílého jogurtu, 80 g sýru Feta, mletý pepř, sůl jen velmi mírně nebo vůbec

Postup

Bobulky vína přepůlíme, smícháme s nakrájenou cibulkou, na kostky nakrájenou fetou a přelijeme vše zálivkou.Tu připravíme z majolky, kterou smícháme s jogurtem, ochutíme ji pepřem a dáme vychladit. Podáváme s pečivem či ke grilovanému masu.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...