Kuřecí dobrota s křenem

A ještě jednou kuře. Recept paní Eva Pilarová nazvala kuřecí dobrota a také to opravdová dobrota je. A co ještě potěší? Rozhodně to, že je jen z pár ingrediencí a nedá ani moc práce.

Ingredience: 4 kuřecí prsní nebo stehenní řízky, 3 až 4 lžičky krenexu (křenové pasty), 4 velké plátky šunky nebo měkkého salámu, 4 plátky tvrdého sýra, slunečnicový olej, sůl

Také vás může zajímat ...

Postup: Řízky naklepeme, osolíme, vložíme na olejem pokapaný alobal. Každý řízek připravujeme samostatně. n Každý potřeme krenexem, obložíme plátky šunky, na které dáme další vrstvu krenexu. Navrch položíme plátky sýra. Balíčky alobalu dobře uzavřeme. Vložíme je na plech, podlijeme trochou horké vody a dáme do trouby. Pečeme asi půl hodiny.

Krenexem nešetříme, dodá masu pikantní chuť!

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...