Moje šťastná hvězda

Kuřecí dobrota s křenem

A ještě jednou kuře. Recept paní Eva Pilarová nazvala kuřecí dobrota a také to opravdová dobrota je. A co ještě potěší? Rozhodně to, že je jen z pár ingrediencí a nedá ani moc práce.

Ingredience: 4 kuřecí prsní nebo stehenní řízky, 3 až 4 lžičky krenexu (křenové pasty), 4 velké plátky šunky nebo měkkého salámu, 4 plátky tvrdého sýra, slunečnicový olej, sůl

Postup: Řízky naklepeme, osolíme, vložíme na olejem pokapaný alobal. Každý řízek připravujeme samostatně. n Každý potřeme krenexem, obložíme plátky šunky, na které dáme další vrstvu krenexu. Navrch položíme plátky sýra. Balíčky alobalu dobře uzavřeme. Vložíme je na plech, podlijeme trochou horké vody a dáme do trouby. Pečeme asi půl hodiny. Krenexem nešetříme, dodá masu pikantní chuť!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden