Pikantní cikánský kotlík

Tradiční kotlíkový guláš má jedinečnou chuť i díky osvědčenému postupu, který Jiří Krampol roky piloval. A stálo to za to.

Postup: Kotlík pověsíme nad oheň, na dno nalijeme trochu vývaru, přidáme sádlo, všechny tři typy protlaků, mletou pálivou papriku, nakrájenou cibuli, kostky masa, sůl, kmín, česnek, pepř, majoránku a vše zalijeme vínem. Guláš vaříme na středním ohni. Oloupané a nakrájené brambory i s klobásou nakrájenou na kostičky přidáme až k masu.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

reklama