Poctivý domácí kečup

Základem dobrého domácího kečupu je nepřehnat to se solí ani s cukrem.

Ingredience: 1,5 kg rajčat, 250 g cibule, 250 g kapie, 250 g jablek, 5 lžic cukru krupice, 1 lžíce soli, 150 ml octa, 1 chilli paprička, 1 lžička mletého zázvoru, 2 lžíce sladké papriky, 1 stroužek česneku, 10 hřebíčků, 3 bobkové listy

Postup: Rajčata nakrájejte a rukama je pořádně promačkejte. Osolte a povařte do změknutí. Poté je přes sítko propasírujete a znovu přiveďte k varu spolu s pokrájenou cibulí, paprikou a jablkem.

Do vroucí tekutiny přidejte koření a zbytek ingrediencí. Pak vše rozmixujte dohladka.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...