Salát Niçoise

Suroviny:  100 g zelených fazolových lusků  4 vejce  4 středně velké brambory  2 hrsti baby špenátu  8 cherry rajčat  2 plechovky tuňáka  4 řezy z ančoviček  16 černých oliv  1 lžíce olivového oleje  2 lžíce bílého vinného octa  sůl Postup:  Zelené fazolky dáme na minutu do vroucí vody a pak je zchladíme pod tekoucí studenou vodou.

Vejce uvaříme natvrdo, nechte lehce zchladnout a pak je oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.  Ve velké míse smícháme brambory, fazolky, baby špenát, rajčata, tuňáka, ančovičky a olivy. Olivový olej smícháme s octem a zálivkou přelijeme salát. Opět promícháme.

Také vás může zajímat ...
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...