Moje sladké tajemství

Salát Niçoise

Suroviny:  100 g zelených fazolových lusků  4 vejce  4 středně velké brambory  2 hrsti baby špenátu  8 cherry rajčat  2 plechovky tuňáka  4 řezy z ančoviček  16 černých oliv  1 lžíce olivového oleje  2 lžíce bílého vinného octa  sůl Postup:  Zelené fazolky dáme na minutu do vroucí vody a pak je zchladíme pod tekoucí studenou vodou.

Vejce uvaříme natvrdo, nechte lehce zchladnout a pak je oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.  Ve velké míse smícháme brambory, fazolky, baby špenát, rajčata, tuňáka, ančovičky a olivy. Olivový olej smícháme s octem a zálivkou přelijeme salát. Opět promícháme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden