Treska s mozzarellou

Treska a mozzarella jdou úplně skvěle dohromady, dokonce tak skvěle, že když dojíte svoji porci, budete chtít další.

Ingredience: 500 g tresky, 3 rajčata – čerstvá nebo nakládaná bez slupky, 1 červená cibule, 2 stroužky česneku, 200 g mozzarelly, 2 špetky třtinového cukru, čerstvě mletý pepř, 1 lžička citronové šťávy, 1 lžíce rybí omáčky, slunečnicový olej, hrstička nasekaného koriandru

Postup: Rajčata ponoříme do horké vody, vyjmeme a ochladíme. Oloupeme je a nasekáme nadrobno. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme nakrájený česnek, rajčata, koriandr, rybí omáčku, třtinový cukr, citronovou šťávu, osolíme a chvíli podusíme Filety opepříme, mírně osolíme a vložíme do zapékací nádoby. Pečeme při 190 °C 10 minut. Vyjmeme nádobu,na každý filet dáme směs a mozzarellu.

Dáme zapéct na dalších 10 minut.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

reklama