Tumbet podle Terezy Kostkové

Suroviny:  5 velkých brambor  2 bílé papriky  1 lilek  1 cuketu  4 velká rajčata  3 cibule  paličku česneku  čerstvý tymián  strouhanku  cukr, sůl, olivový olej  máslo

Postup: Brambory nakrájíme na plátky, papriky očistíme a nakrájíme na větší díly, lilek na plátky, taktéž cuketu. Vše vyskládáme do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku o velikosti asi 20 x 30cm a prokládáme tymiánem.

Každou vrstvu zeleniny osolíme. Nasekanou cibuli a česnek krátce orestujeme na oleji, přidáme trochu cukru a po chvíli oloupaná a nasekaná rajčata, zpěníme je a ochutíme solí. Směs nalijeme na zeleninu v pekáčku a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 30 – 35 minut.

Podáváme s bagetou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...