Můj kousek štěstí

Boj s Prachařem, bude rozvod?

Záchrana manželství ji bude stát nejspíš hodně cenných sil, otázkou je, zda o něco takového vůbec stojí.

Manželství si prý prochází těžkou zkouškou. Mají to nahnuté. Třeba kvůli hercově účasti ve StarDance a jeho brzkému vypadnutí, což prý David Prachař (64) nesl těžce.

S hvězdou seriálu Ulice Lindou Rybovou (48) jim to doma ale údajně neklape už nějakou dobu. Toto může být jen poslední kapka v obrovském moři problémů.

„Manželství je pořád takový souboj, co komu vyhovuje, prosazování svých pozic,“ prohlásil herec a svým výrokem mnohé šokoval. Přiznat, že dvacetileté manželství s krásnou blondýnkou je nikdy nekončící boj, je celkem síla i na jejich poměry.

Zdá se, že situace mezi dvojicí dospěla do fáze, kdy začíná být povoleno úplně vše. Nezbývá než doufat, že si nebudou posílat vzkazy přes média nebo prát špinavé prádlo na veřejnosti, jako to mnozí lidé ze showbyznysu během rozchodu dělávají.

Navíc tu jsou spekulace, že se Prachař během StarDance sblížil s tanečnicí Zuzanou Dvořákovou Štastnou (30). Některé detaily se podle všeho dostaly až k Rybové.

Když se to všechno sečte, případný rozvod může být vlastně tím nejlepším řešením. Pokud tedy nenajdou nějakou zázračnou cestu, jak z krize ven.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden