Moje šťastná hvězda

Bojí se znovu o manžela?

Sice by ráda věřila, že je vše zlé dávno za nimi. Sama ale ví, že si tím jistá být nemůže.

Tváří se spokojeně, uvnitř MARTINY PREISSOVÉ (47) se ale prý odehrává drama. Stále častěji se totiž mluví o tom, že její manžel MARTIN PREISS (50) má znovu problémy zvládat démona jménem alkohol.


Obrovský tlak, stres a obavy o budoucnost. To je asi každodenní boj Martiny Preissové (47). Herečka už si jednou sáhla na úplné dno, když se její manžel léčil s těžkými depresemi a závislostí na alkoholu. Zdálo se, že Martin Preiss (50) těžkou bitvu vyhrál. Možná to ale není úplně pravda. Herec ze seriálu ZOO totiž podle všeho stále jezdí na schůzky s odborníky.


Už nikdy víc


Mnoho lidí si tak pokládá otázku, jestli je to jen preventivní, nebo zase do něčeho spadl. Tím spíš, když je prý Preissová stále jako na trní. Každá milující žena by o svého manžela měla strach. Herečka ze seriálu Dobré zprávy si určitě dobře pamatuje, jakým peklem procházela, a nechce to za žádnou cenu vracet.


Říká se, že ji děsí představa, že by vše kolem léčby musela absolvovat znovu. Zlé jazyky dokonce tvrdí, že by se pak klidně mohla sbalit a manžela opustit.


Dokázala by zvládnout jeho další alkoholovou závislost?

Hlavně děti

V minulosti už totiž o odchodu od manžela uvažovala. „Lhala bych, kdybych tvrdila, že mě to nenapadlo. Ale nešlo to realizovat,“ přiznala před časem Preissová. Dnes už by takové odhodlání stát manželovi po boku mít nemusela. Je starší, možná i zranitelnější.

Asi by také chtěla chránit syny Matouše (14)Šimona (11), kteří se dostávají do věku, kdy je bude okolí ovlivňovat a svým způsobem i formovat do budoucích životů. Žádná matka by nechtěla, aby se její děti dívaly na tatínka alkoholika, jehož chování může být krajně nevypočitatelné. Navíc není žádné tajemství, že Preiss se v roce 2014 pokusil o sebevraždu.

Asi stačí jen málo

Je otázka, jestli se drsný scénář může opakovat. Říká se, že alkoholik není zcela vyléčený nikdy. Na stranu druhou se ale Preiss opravdu hodně snaží, aby se to nestalo.

Pravidelné schůzky s terapeuty na Vysočině, které někdo může vnímat tak, že znovu potřebuje pomoci, teď slouží spíš jako prevence, aby vydržel „čistý“. V redakci věříme, že informace o jeho opětovných problémech jsou jen ošklivé povídačky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden