Moje šťastná hvězda

Butik ho poslal ke dnu

Už před lety vydělával herec Petr Rychlý (55) slušné peníze, a to především díky roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Nicméně pak přišel rozvod s tehdejší manželkou, herečkou Pavlou Vojáčkovou (56), se kterou má syny Matěje (31) a Ondřeje (28), a musel platit poměrně tučné výživné.

Diář měl sice nabitý, s novou manželkou, bývalou tenistkou Janou (50), se mu narodil ještě syn Petr (15), navíc musel splácet ještě svůj nový luxusní dům. Proto chtěl vydělávat víc, a tak se s manželkou rozhodli začít podnikat.

Před deseti lety si otevřeli butik s italskou módou, a to v centru Prahy na Václavském náměstí. Podnikání ale jeho finanční situaci paradoxně ještě zhoršilo, nešlo totiž podle plánu.

Totálně zkrachoval

Butik manželům nevydělával tolik peněz, kolik si představovali. Navíc museli platit hodně vysoké nájemné. Rychlý to pomalu, ale jistě přestával zvládat a spadl do velkých dluhů.

Nakonec obchod zkrachoval a manželé jej zavřeli. Přesná výše Petrova dluhu není známá, ale v roce 2016 se pyšnil tím, že mu schází doplatit už „jen“ 100 000 korun.

Dnes už má s největší pravděpodobností celý dluh splacený, a do dalšího podnikání už se nežene. „Děkuji, nechci! Budu už jen otevírat tu pusu.

Bylo to poučné, ale prodávat už mě neuvidíte,“ svěřil se před časem herec. Zřejmě i to byl důvod, proč před lety prodělal infarkt. Problémy a stres si zkrátka vybraly svou daň.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden