Můj čas na kafíčko

Chtěla by zpátky bývalého partnera?

Hvězda Ulice Vanda Hybnerová (55) je oficiálně už několik let nezadaná.

Sama má být od okamžiku, kdy se rozdělily společné cesty s automobilovým jezdcem Jakubem Chourou (42). Hybnerová ovšem svůj život drží pod pokličkou a nechce o svém soukromí mluvit.

Když se jí naposledy v rozhovoru jedna z redaktorek zeptala na to, jestli někoho má, mlžila, jak jen to šlo. Možná ale jen nechtěla přiznat, kdo má stále v jejím srdci velké místo.

Jiří Štrébl (65).

Stále miluje svého bývalého partnera?

Povídá se totiž, že si myslí na kolegu z Ulice Jiřího Štrébla (65), se kterým ji spojuje zajímavá minulost! Ačkoli o tom sama Hybnerová nikdy moc nemluvila, právě Štrébl udělal před časem výjimku. „Žili jsme spolu víc než tři roky,“ prozradil herec s tím, že dokonce plánovali svatbu.

„Z té ale nakonec sešlo. Z obřadu zbyla jen hostina a dvoudenní mejdan,“ popsal sympatický herec. Dodnes ale spolu hrají v Ulici a také v různých představeních. Štrébl navíc přiznal, že se stýkají také ve volném čase. „Jsme přátelé, vycházíme spolu velmi dobře.“

Ačkoli ji on vnímá jako kamarádku, podle našich informací to tak není oboustranně. Hybnerová si od vztahu poslední dobou slibuje víc, dokonce prý i většinu schůzek domluví ona. Možná cítí, že u něj má šanci.

Novinářku miloval

Štréblovi se před časem rozpadl vztah s novinářkou Renatou Kalenskou (50), což ho hodně zasáhlo. Vše se začalo kazit v období pandemie koronaviru. Kalenská v roce 2018 prodělala kvůli zanedbané cukrovce transplantaci ledviny a slinivky. Jakákoli nemoc, zejména pak covid, pro ni mohla mít fatální následky.

Během pandemie se tak doma zamkla a nikoho, včetně Štrébla, k sobě nepustila. „Ten, kdo mě podporoval při dialýze a transplantaci, se pro mě stal největším nebezpečím,“ řekla Kalenská, která svému partnerovi ze dne na den sbalila všechny věci a poslala ho pryč.

Rozpadl se mu život

Ačkoli si herec myslel, že jakmile pandemie pomine, opět budou spolu, spletl se. Místo poklidného života musel neustále čelit obviňování, že je s Kalenskou pouze ze soucitu, a ne z čisté lásky. „Odešel jsem od fungující rodiny a už se nemohl vrátit,“ smutně si posteskl Štrébl, kterého dodnes situace trápí.

Vlastně by pro něj tak bylo jen dobré, kdyby si dali společně s Vandou Hybnerovou druhou šanci a nechali volný průchod svým citům. Oba toho ve vztazích hodně zažili a společně by si mohli pomoci zacelit šrámy na duších.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden