Moje šťastná hvězda

Dočkala se herečka klidných vánoc?

Asi jen málokdo by řekl, že se umí Anna Polívková (42) pořádně rozčílit, vždyť vypadá jako učiněný dobrák!


Kdykoli se někde objeví, vyzařuje z ní klid a dobrá nálada. Navíc se jí vyhýbají jakékoli skandály, přesto geny svého bouřlivého tatínka Bolka Polívky (72) ani v nejmenším nezapře. Nedávno se herečka svěřila, že když na to přijde, vypadá to u nich doma jako bitevní poli.


Ženské konflikty


S maminkou Evelynou Steimarovou (76) jsou zřejmě stejně temperamentní nátury a jakmile se prý začnou hádat, jde opravdu do tuhého. Výjimkou nejsou údajně ani Vánoce, kdy se snaží většina lidí držet zpátky a užívat si rodinné pohody.


„Vánoce mě nechávají v klidu. Možná by to stálo za natočení filmu - naše Vánoce s mojí maminkou a tetou a babičkou,” směje se potutelně Polívková s tím, že v tomto složení zažívají dámy opravdu mnoho zajímavých zážitků.


Různé hádky nebo dramatické odchody uprostřed štědrovečerní večeře nejsou údajně ničím výjimečným. Je to prý tím, že se mají rády celý rok a pak, když se mají mít rády o něco víc, z toho vznikají různé konflikty. Atmosféru si tím ale nikdy nekazí, Polívková si prý to pravé kouzlo Vánoc užila i tak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden