Můj čas na kafíčko

Dovedete naslouchat svému tělu?

Můj čas na kafíčko

Čínská medicína vychází z astrologie a z přirozené rovnováhy sil v našem těle.

Víte, že každý z orgánů má během 24 hodin svou dobu vrcholu činnosti a ta během dne kolísá? Během dne a noci se v každé dvouhodině daří nejvíc i nejhůř jednomu orgánu. Řiďte se proto svými orgánovými hodinami, a budete spokojená a v harmonii.

23. – 1. hodina
ŽLUČNÍK

Kolem půlnoci v těle pracuje především žlučník. Ti z nás, kteří s ním mají potíže, se obvykle v tomto čase probouzejí a nemohou spát. Většina žlučníkových záchvatů přichází právě během noci. Nejen tělo, ale i mozek bilancuje svou celodenní činnost a odvrhuje tak všechno nepotřebné.

1.– 3. hodina
JÁTRA

V tento noční čas vrcholí čištění našeho organismu a aktivují se játra.  Měli bychom jim dopřát klid, neponocovat a ani nepít alkohol. Játra jsou čistička – odstraňují z těla všechny jedy.

V tento čas je tělo nastaveno na

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden