Můj čas na kafíčko

Dračí žíly pod vaší postelí

Špatně spíte a zdají se vám zlé sny? Bolí vás doma často hlava? Trápí vás opakující se zdravotní potíže? Na vině můžou být i geopatogenní zóny, kterým se dříve říkalo tajemné a skryté dračí žíly pod zemí. Poradíme vám, jak je zjistit a jak je přelstít.

Ve starověku se zónám špatného záření, které vystupuje ze Země, říkalo dračí žíly. Později je staří Řekové nahradili názvem geopatogenní zóna, podle původního geo - země a pathos - utrpení. Právě tato zrádná, neviditelná místa nám působí nejrůznější onemocnění. Nacházejí se nad geologickými anomáliemi v zemi a bývají pod silným působením podzemních vod, proudů a zlomů v tektonických deskách země. Jsou to často i místa nad pásmy se zvýšenou radioaktivitou, zlomy a poklesy hornin, či pásy probíhajícími mřížovitě kolem Země.

Někdy stačí jen přemístit postel na jiné místo

Vědci zjistili, že za geopatogenní zóny můžou poruchy elektromagnetického vlnění. Pokud cítíte, že taková místa jsou i u vás doma, rozhodně to nenechávejte jen tak být! Delší pobyt v těchto místech totiž může vyvolat i daleko vážnější poruchy, než je pouhá migréna, či noční můry. Poslední vědecké studie totiž dokazují i spojitost mezi vlivem geopatogenních zón a vznikem rakoviny. Nemusíte se hned odstěhovat pryč. Někdy stačí jen jinak uspořádat nábytek. Zkuste přestěhovat jinam hlavně svou postel a vyzkoušejte, jestli vzápětí pocítíte úlevu.

Jindy přestěhovat celý byt

Senzibilové zjistili, že manželé, kteří se potýkají se stejnou nemocí, spí většinou na stejné geopatogenní zóně. Oba tak může trápit stejná bolest kloubů, migréna, nebo dokonce infarkt. Když nezafunguje přestěhování postele, pomůže vám léčitel, či proutkař, který pomocí virgulí, či proutku určí, kudy přesně zóny procházejí a kde jsou jejich nejsilnější uzly. Přímo u vás doma je odhalí, změří a poradí, jak byste měli přestěhovat nábytek, od zmíněné postele, až po jídelní stůl, či gauč u televize. Tak, abyste ve škodlivých zónách pobývali co nejméně.

Zvířata a děti špatné zóny cítí

Ti, kdo umí bezpečně poznat geopatogenní zóny, jsou psi a kočky. Pokud je pes na daném místě nervózní a chce ho opustit, prochází tudy geopatogenní zóna. Kočky je naopak vyhledávají a uléhávají do nich. Říká se, že je vychytávají a doslova léčí postižené místo. Velmi citlivé jsou také malé děti. Když spí na špatné zóně, choulí se v noci do stejného koutku postele, nebo jsou přitisknuty v divných polohách na mříže postýlek, v noci pláčou a neklidně spí. Většinou stačí jen postýlku posunout o metr stranou a je po problémech.

Existují i prokleté domy?

Jednou z nejznámějších budov s pověstí prokletého domu je Werichova vila na pražské Kampě. Dům pochází ze 17. století a říká se, že ho kdysi proklela stará cikánka. Faktem je, že v něm až příliš mnoho jeho obyvatel zemřelo v průběhu staletí na rakovinu. Je to jen náhoda, nebo se tady naplno projevilo, že budova stojí na ostrově nad podzemními proudy, typickými dračími žílami? Po druhé světové válce se vila stala domovem i básníka Vladimíra Holana, ten bydlel v přízemí a Jana Werich, který bydlel s manželkou a dcerou v horním patře.

Tajemství Werichovy vily

V domě Jana Wericha postupně a záhadně onemocněli rakovinou úplně všichni jeho obyvatelé. Nejdříve zemřela Werichova žena Zdena, pak Jan, a nakonec dcera Jana. Její dceru Zdenku pak vychovala Janina kamarádka. Zdenka možná i kvůli včasnému odstěhování z Kampy prokletí strašidelného domu unikla. Poslední obyvatelkou démonické vily se stala pět let po Werichově smrti Anna Havránková - Slavíčková z rodu slavného malíře Antonína Slavíčka.Po ničivých povodních v roce 2002 se už ale do strašidelného domu nikdy nevrátila. Existují věci mezi nebem a zemí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden