Můj čas na kafíčko

Horoskop indiánských šamanů

Objevte v sobě své vnitřní zvíře, které vás ovládá a dává vám nezbytnou energii!

Moudří indiáni žili svůj život podle mocných přírodních zákonů. Svou sílu dokázali zvyšovat i pomocí tajemných magických totemů. Každý představuje silové zvíře a příslušníka jednoho z Kmenů Země. Víte, jaký dravec či šelma patří k vám?

Sokol (21. 3. – 20. 4.)

Stejně jako sokol startujete z úplného klidu, abyste se chopila příležitosti. Těžko krotíte svoji vášnivou povahu a neumíte dělat kompromisy vůči těm, na kterých vám záleží. Selhání si nepřipouštíte a z neúspěchů se rychle otřepete. Zradu neodpouštíte a vaše upřímnost je mnohdy až odzbrojující.

Bobr (21. 4. – 21. 5.)

Potřebujete cítit jistoty, a stavíte si kolem sebe pomyslné hráze jako bobr. Zbytečně neriskujete, víte, co chcete, a umíte za tím jít. Snít vás neláká, zato plány na pár let máte zpracované dokonale. Jak se stále snažíte dokončit to, co začnete, často vám mohou lepší příležitosti proklouznout mezi prsty.

Jelen (22. 5. – 21. 6.)

Jste rozená jako bystrá diplomatka a ze všeho se umíte sugestivně vymluvit. Když dojde ke konfliktu, postavíte se k němu čelem a ukážete jelení skok a to, že vaše jelení parohy nejsou jen na ozdobu. Jste ráda středem pozornosti a navzdory svým kvalitám jste ve vztazích poměrně nestálá.

Datel (22. 6. – 22. 7.)

Jako datel léčí stromy, vy umíte stejně horlivě a empaticky naslouchat druhým. Bohužel pro neustálé plnění potřeb druhých často zapomínáte na sebe. Dostanete-li se do přímého konfliktu, nesete to těžce a snažíte se co nejrychleji usmířit. Přesto nejste slabá a rozhodně s vámi  nemůže každý takříkajíc orat.

Losos (23. 7. – 22. 8.)

Jste velkorysá, ostatní k vám vzhlížejí. Stejně jako losos umíte zdatně plavat proti proudu. Máte silnou vůli a dokážete ostatní strhnout svým zápalem a činorodostí. Problémy berete jako výzvu, a tak si často neumíte přiznat, že už je toho na vás moc. Jenže i losos musí načerpat sílu, než se vydá na cestu.

Medvěd (23. 8. – 22. 9.)

Medvěd je pro indiány symbolem síly a statečnosti. Tím vším oplýváte i vy, navíc máte velkou fantazii a intuici. Stejně jako medvěd jste opatrná a umíte dobře vystihnout okamžik, kdy vyrazit do boje. Když se ve vás probudí zvíře, jste hodně nebezpečný protivník a neděláte zbrklá rozhodnutí.

Havran (23. 9. – 23. 10.)

Jste oblíbená všude, kde se objevíte. Tak jako havran létá v hejnu, i vy k sobě potřebujete větší společnost, protože o samotě trpíte. Z hádek si starosti neděláte a jste velmi přemýšlivá. Vaše otevřená mysl ale celkem snadno podléhá intrikám, a tak byste si měla dávat pozor na to, komu důvěřovat.

Had (24. 10. – 22. 11.)

Máte dobrou intuici, takže je nemožné s vámi hrát falešnou hru. Stejně jako had jste vytrvalá pozorovatelka, která sleduje svůj cíl a chce přijít všemu na kloub. Pokud zažijete zradu, vyceníte své hadí zuby a umíte bez milosti kousnout. U hadů, více než u jiných znamení, je třeba naučit se relaxovat.

Sova (23. 11. – 21. 12.)

Celý život vás provází optimismus a víra ve vyšší smysla řád. Moudré sovy mají silný smysl pro čest a nesnášejí bezpráví. Máte ráda pocit, že jste perfektní, proto někdy působíte až povýšeně. Když zjistíte, že chybujete, vaše ego je do krve zraněno. Přesto nemáte problém začít úplně znovu a jinak.

Husa (22. 12. – 20. 1.)

Stejně jako husa i vy umíte nést hrdě vztyčenou hlavu. Máte velkou vnitřní sílu, která umí okolí překvapit. Husí úspěchy stojí na základech stvořených z píle a schopnosti klást práci před zábavu. Působíte sice odtažitě, ale komu dáte šanci poznat vás blíž, ten pozná hloubku a opravdovost vašich citů.

Vydra (21. 1. – 20. 2.)

Starosti si nepřipouštíte nebo věříte, že stejně jak přišly, tak i odejdou. Díky tomu máte úžasné kouzlo osobnosti a sršíte vtipem a dobrými nápady. V životě potřebujete mít tolik volnosti jako vydra, a proto vztahy neumíte brát příliš vážně. Výraz navždy pro vás často znamená jen na chvíli.

Vlk (21. 2. – 20. 3.)

I když byste to od vlka nečekala, stejně jako on jste citlivá, zatímco uvnitř své smečky projevujete silné ochranitelské sklony. Máte blízko k záležitostem a dějům mezi nebem a zemí a ráda se jim věnujete. Jako divoký vlk umíte vycenit zuby, když se vám něco nelíbí nebo někdo zneužije vaši důvěru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden