Moje šťastná hvězda

Magie čajů pro podzimní večery

Správnou kombinací si do domova přivoláte lásku, zažehnáte hádky i odhalíte tajemství.

Vychutnejte si v podzimních dnech šálek svého oblíbeného čaje a jednoduše čarujte! Kterým si přivoláte lásku a jakým peníze?


Způsoby konzumace a účinky čajů jsou známé po celá tisíciletí, popisují to staré knihy. Čaj byl předmětem mnoha sporů, ale i radosti. Také dnes poslouží nejen k věštění z čajových lístků, ale zejména k doplnění té správné energie.


Zelený čaj


Je vhodný k magickým rituálům, které odhalují tajemství. Dá vám moc rozpoznat lež a dokáže přivést člověka na správnou cestu. Také urovnává rodinné sváry a podporuje motivaci.


Černý čaj


Pomáhá k očistě, zabraňuje uhranutí a dokáže vytvořit energetickou ulitu. Pokud máte v okolí někoho, kdo se neumí ovládat, hádá se nebo z vás vysává životní energii jako upír, zkuste šálek černého čaje denně. Vytvoří spirituální zeď, která zabrání negativním silám, aby vás nepříjemným způsobem ovládly.


Ibiškový čaj


Květy ibišku jsou podle prastarých legend zdrojem dlouhověkosti. Nejenže si zajistíte klidné staří, podpoříte jím i svůj nynější zdravotní stav. Ibiškový čaj také posiluje sebedůvěru a odvahu vystoupit se svým názorem před lidmi.


Mátový čaj


Máta je vhodná pro ty, kterým se večer špatně usíná a trpí na záněty v těle. Má léčivou moc a pomáhá na bolavé rány – nejen ty na těle, ale i na duši. Tradičně se doporučuje jako pomoc při bolesti z rozvráceného partnerství. Podporuje také nízké sebevědomí a čistí od negativní energie.


Ztělesněním lásky a vášně je med.

Ovocný čaj

Je zdrojem hravosti, sexuální energie a bohatství. Nejsmyslnější je jahodový. Posiluje libido, zlepšuje náladu a podporuje duševní stabilitu. V náročnějším období tak může být skvělým pomocníkem. Nejvíc peněz vám přinese naopak citronový.

Heřmánkový čaj

Báby kořenářky doporučují heřmánek na klidné spaní, zkušené čarodějky s ním odhalují nevěru. Můžete si být jisti, že pokud vypijete alespoň obden šálek heřmánku, partnerovo tajemství před vámi nemá šanci.

Bílý čaj

Symbolizuje změnu, nový začátek a dobrou energii. Pomůže vám překonat starosti, hádky i pocity bezmoci. Propůjčuje sílu napojit se na ochranné anděly a získat od nich odpověď pomocí symbolů. Je také vhodný pro očistu duše.

Žlutý čaj

Původně byl výsadou králů, a i vám pomůže na cestě k úspěchu. Dává vyniknout těm nejtajnějším snům, které už jste možná zametli pod koberec. Působí totiž na střed duše, kde sídlí životní síla a schopnost milovat.

Může posloužit i jako netradiční dekorace.

Roh hojnosti je pravým symbolem bohatství

Pokud máte problém s penězi, dejte šanci rohu hojnosti. Vypadá jako slza a obvykle je zdoben třpytivými kameny. Drží u vás peníze a čistí energetické finanční proudy. Zároveň vám připomíná, že čím víc dáváte, tím víc dostáváte, tak praví vesmírný zákon. Nejsnadnější cestou je pořízení přívěsku, který máte na krku stále u sebe.

Má sílu amuletu a přináší svému majiteli štěstí i velké bohatství. Jde o jeden z vůbec nejsilnějších symbolů. Bývá často využíván v různých kulturách při obřadech, oslavách a rituálech spojených s prosperitou. Svůj původ má až ve starověkém Římě a umí se tak napojit na pradávnou magii.

Vyžijete ho i doma

Pokud nejste úplným příznivcem šperků, můžete mít roh hojnosti také doma jako dekoraci. Obvykle je dobré umístit ho tam, kde je stále na očích. Třeba do obývacího pokoje. Pokud má váš milovaný muž v domě pracovnu, pak nezapomeňte ani na ni, aby roh přitahoval finance do podnikání.

Med přivolá lásku

Ztělesněním lásky a vášně je med. Pokud chcete využít jeho sílu naplno, přidávejte si pravidelně lžičku do ovocného čaje a zapalujte si ke chvíli pohody růžovou svíčku, která láká nového partnera.

Můžete také nakapat med na papír se jménem vaší lásky. Tak docílíte, že se bude druhému člověku o vás brzy zdát! Dostanete se mu totiž šikovně do podvědomí.

Pokud máte pocit, že se vám už dlouho nedaří, zkuste sílu žluté svíce.

Svíčka, která plní přání

Pokud máte pocit, že se vám už dlouho nedaří, zkuste sílu žluté svíce. Na malé papírky si sepište svá přání. Můžete toho napsat tolik, kolik jen chcete, však s jedním pravidlem – každé přání musí být na jednom lístku.

Ty potom vložte do zavařovací sklenice, kam přidáte lístky bazalky, smrkovou větvičku, pár kuliček nového koření a tři celé skořice. Pečlivě uzavřete.

Pozor na minuty

TBlízko sklenice umístěte svíčku a po dobu dvanácti dní ji zapalujte vždy na dvanáct minut. Číslo dvanáct je symbolem vnitřní síly. Třináctý den všechny papírky spalte a popel zakopejte do země. Vaše přání by se měla splnit do roka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden