Moje šťastná hvězda

Snadný výklad z mariášových karet

Nechte je mluvit! Odpovědí vám na nejtajnější otázky, odhalí budoucnost, rozkryjí minulost.

Pokud hledáte způsob, jak nahlédnout do budoucnosti či minulosti, výklad karet je přesně to pravé! Zvládnete to i úplný začátečník z pohodlí domova. Co k tomu budete potřebovat a jak na to?


Mezi nejoblíbenější vykládací karty patří tarotové. Ty ale nejsou vhodné pro začátečníky a naučit se s nimi pracovat chce čas. Jejich odpovědi byste nemuseli zpočátku správně pochopit. Klidně vám postačí ty, které znáte už z domácích karbanických soubojů.


Vsaďte na karty mariášové. Jsou jednoduché, odpovídají jasně a lehce si jejich řeč osvojíte. Nezapomeňte však na základní pravidlo výkladu – používejte vždy jen ty karty, které vám někdo daroval. Jen tak budou dávat ty nejpřsnější odpovědi.


Vykládejte jen sobě


Zpočátku se každopádně vyvarujte toho, abyste karty vykládali druhým, a soustřeďte se jen na sebe. Pomoci svým přátelům můžete až ve chvíli, kdy získáte jistou ruku a zákonitosti výkladu vám budou jasné. Mohli byste totiž vyčíst z karet něco, čím více uškodíte, než pomůžete. Je přitom zřejmé že správný výklad je nejzásadnější.


Jak na to?


Nejdůležitější je karty dobře promíchat a vytvořit z nich na stole jednu hromádku. Poté libovolnou rukou sejměte karty tak, abyste z jedné hromádky vytvořili tři, které následně znovu spojíte v jednu. Obecné pravidlo zní, že snímat levou rukou je upřímnější, protože vychází od srdce.


Není to ale podmínka. Ovšem myslete na to určitě v případech, kdy se ptáte na milostné záležitosti. Karty musejí být při snímání samozřejmě vždy obrázkem dolů. Cokoli jiného by postrádalo jakýkoli smysl.


Karty využívejte jen pro výklad, ne k jiným hrám. Nikomu je také nepůjčujte.

Výklad

Každá karta si nese svůj magický význam. Mariášové karty mají čtyři základní barvy – zelenou, červenou, kule a žaludy. V každé z nich je obsaženo 8 karet – spodek, sedmička, osmička, devítka, desítka, eso, král a svršek. Můžete zvolit výklad třemi anebo pěti kartami.

Tři se obvykle využívají pro pohled do budoucnosti na další tři roky, pět karet už dokáže ukázat pohled na pět až sedm let dopředu. Pokud se ptáte na minulost, počet vyložených karet je libovolný, neměl by ale přesáhnout číslo sedm. Doporučujeme začínat s menším počtem karet, než výklad ovládnete.

Karta, kterou vytáhnete jako první, je kartou hlavní. Ostatní karty ji doplní, případně vám upřesní její význam. Pokud na první pohled vyložené karty působí protichůdně, žádný strach. Znamená to, že jsou v situaci vnější vlivy, které teď nemůžete sami ovlivnit.

Eso ukazuje na bohatství a možnost se v situaci významně posunout. Král naznačuje, že v dané situaci jednáte křečovitě a měli byste pustit otěže. Sedmička a osmička ukazují na láskyplný vztah, do kterého zasahují spory z minulosti.

Spodek mluví o stabilitě a neměnnosti, svršek prozrazuje blízký konec. Devítka je časovou kartou a prozrazuje, že řešení je za rohem. Desítka signalizuje radost.

Pokud vás čeká důležitá životní událost, na kterou jen marně sbíráte odvahu, pořiďte si cokoli se symbolem vlka.

Kouzlo, které přinese peníze

Magický rituál pomůže zbavit smůly a do života přinese peníze. Funguje na principu očisty a přijetí.

Zelená jako barva bohatství

Potřebujete půl kila mořské soli, smrkovou větvičku, zelenou svíčku, zápalky a vzácný kámen ametyst. Ten dejte do vody se solí a větvičkou. Zapalte svíčku. Nechte ji zcela dohořet, kámen vyjměte z vody a položte vedle.

Kámen schovejte do kapsy

Oltář nechte v blízkosti okna sedm dní. Pak se ametyst stane symbolem bohatství a změny. Nosit byste ho měli u sebe minimálně další dva týdny.

Magický význam vlka

Pokud vás čeká důležitá  životní událost, na kterou jen marně sbíráte odvahu, pořiďte si cokoli se symbolem vlka. Ten totiž znamená sílu a odvahu. Má také vynikající smysly, je věrný a oddaný vlastní smečce.

V magii je dlouhodobě spojován se schopností čelit změnám, výzvám a růstu. Jde také o zvíře velice moudré, které vám pokaždé pomůže se správně rozhodnout.

Jak vyhnat z domu zlé duchy?

Každá hádka, zlost nebo i nedorozumění zanechává v domě energii a láká zlé duchy, a to zejména v jeho rozích. Tam pak může nadělat spoustu neplechy. Jak s ní jednoduše zatočit?

Pradávné irské kouzlo

Na severu Evropy čarodějky věří, že pokud rozemelete sedm usušených lopuchových kořenů na prach a zalijete je silným alkoholem, stvoříte zázrak. Kolem uzavřené láhve ovážeme přírodní provaz a tu poté zavěsíme na zápraží, případně do okna.

Důležité je, aby na ni svítil dorůstající Měsíc. Za 7 dní výluh po kapkách rozlijte do rohů, které jsou podle vás zamořeny zlými duchy. Tím je spolehlivě vyženete a už se nikdy nevrátí.

Vyzkoušejte magický úklid

Znalé dobrodějky vytírají živou vodou. Zkuste to také! Dvě hrsti šalvěje svařte s vodou, přidejte kapičku medu a tři lžíce soli. Zajistíte, že žádná zlá energie nebude mít šanci.

Zlo nemá rádo modrou

Duchové se bojí modré, to věděly už naše babičky. V místnostech, kde se zdržují, byste tak kliky u oken měli převázat modrou stuhou. Nechte je tam minimálně do příštího úplňku, na počtu dnů nezáleží. Duchové se budou vašemu domu vyhýbat obloukem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden