Moje šťastná hvězda

Podzim a magické dekorace

Přinesete si do domu nejen harmonii, rovnováhu a klid, ale i vůni. Přitom nejde o nic složitého.

Vyzdobte si dům předměty, které vám přinesou lásku, štěstí a bohatství. Které jsou nejúčinnější?

Podzim je období, ve kterém příroda prochází změnou. To také znamená možnost změny pro ty, kteří už dlouho měli pocit, že jen přešlapují na místě. 

Svícen s citrony

Pokud kolem svícnu se třemi svíčkami poskládáte usušené citronové plátky, uchováte tak v domě štěstí, které se vás bude držet až do příštího podzimu. Můžete k tomu využít také pomeranče, ty však více volají do domu peníze.

Ošatka s jablky

Ne nadarmo je jablko jedno z nejoblíbenějších pro čarodějky široko daleko. Je to symbol lásky, pokušení, ale i moudrosti a poznání. Pokud si chcete do života přivolat nové dobrodružství, na jídelním stole by jablka neměla chybět. Vždy minimálně v počtu 7, což je symbol dokonalosti.

Věšticí koule

Na podzim se zesiluje magická síla vodního živlu. Naplňte kulatou baňku vodou, přidejte do ní sušené květiny, podzimní listí i drobné kameny. Při pozorování koule hledejte znamení i odpovědi na otázky.


Květinový oltář

Na své oblíbené místo v domě dejte květiny, svíčky a další podzimní dekorace, které máte rádi. Snadno se tak spojíte s energií podzimu a rychle odeženete z domu zlé duchy.

Dýně vás zbaví strachu

Pokud vás čeká náročné období, dejte před vstupní dveře dýni. Je symbolem očištění a zbavuje strachu, negativních emocí a překážek. Zároveň  přináší do domů hojnost, bohatství a zdraví.

Věnec na dveřích

V životě přivítáte novou energii podzimním věncem na dveřích. Jsou považovány za ochranný prvek, odhánějí zlé síly a symbolizují nové začátky. Připomínají také obnovu, kterou příroda prochází, a zvou do vašich životů nové přátele.

Ježek jako talisman

V některých kulturách je ježek spojen s hledáním pravdy nebo tajemství. Způsob, jakým hledá v přírodě potravu, symbolizuje schopnost najít drobné detaily, které vás konečně dovedou k hlubšímu poznání. Pokud se vám zdá, že někdo z vašeho okolí skrývá tajemství, vsaďte na ježka – můžete ho mít při sobě třeba jako přívěsek na řetízku.

Bohaté kaštany

Máte pocit, že mince z vašeho domu stále utíkají a nic vám nezbývá? Vsaďte na kaštany! Ty přitahujíe do domu prosperitu a množí peníze. Klidně si je doma vystavte, až budete s vnoučátky tvořit známá zvířátka, nebo je přidejte na květinový oltář. Vyplatí se vám mnohonásobně!

Šípkový čaj

K chladným dnům neodmyslitelně patří šálek horkého čaje. Vsaďte tentokrát na šípkový – je spojen s rituálem uzdravení a ochrany před nemocemi. Zároveň je zdrojem vitality, krásy a dobré energie.

Zbavte se lhářů, užijte kouzlo pravdy

Potřebujete magický rituál, který vám umožní odhalit pravdu a podpoří upřímnost vašich blízkých? Tady je!

Je to jednoduché

Vezměte si bílou svíčku, zrcadlo, papír, tužku. Najděte klidné místo, kde nebudete rušeni. Ujistěte se, že svíčka je naproti zrcadlu a zapalte ji. Symbolizuje pravdu, zrcadlo pak pomůže vstoupit dobrým silám, které dávají odpověď.

Napište na papír, jakou lež chcete odhalit. Dejte ho na místo, kde se schází rodina, svíčku nechte dohořet. Nikdo, kdo vám odteď vstoupí do domu, nebude lhát.

Očista vaší aury pomocí koření a bylin

Koupel či sprcha je známým účinným prostředkem pro očistu aury. Co ale využít magickou sílu koření? Některá z nich, jako třeba rozmarýn, levandule nebo skořice, mají očistné a ochranné vlastnosti.

Pokud jste si zamilovali koupel, koření můžete do večerní seance přidat. Hodí se i heřmánek, dobromysl, kopřiva, levandule nebo pampeliška. Vhodné jsou i zázvor, máta nebo rozmarýn.

Vykuřovadla

Nezklamou vás ani kořeněné oleje, svíčky nebo kouřový rituál. Lehce ho zvládnete tak, když necháte všechny obavy a negace ulpěné na vašem těle rozplynout v kouři. Připravte si vykuřovadlo a chvíli pobuďte v jeho blízkosti. Bude se vám hodit santalové dřevo, anýz, myrha, kafr nebo badyán.

Bílá šalvěj

Je asi nejsilnějším kořením používaným pro očistu a ochranu. Odstraňuje negativní energii a pomáhá tělu bránit se zlým bytostem. Používejte ji jako vykuřovadlo nebo jen sušenou v pytlíčku na poličce. Nebojte se k očistě použít také mátu, zázvor, bazalku, hřebíček, badyán či kardamom.

Barva peněženky zajistí bohatství

Podle pradávné čínské magie je to právě červená peněženka, která zajistí, že se vás budou držet peníze. Nejde jen o praktický módní doplněk. Červená barva funguje jako ochranný štít proti negativní energii.

Aby si ale peněženka svoji pozitivní energii udržela, musíte ji pravidelně čistit a dávat každý den na pár minut na slunce. Rozhodně toho nebudete litovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden