Můj čas na kafíčko

Jak se zbavit kletby?

Poradíme vám, jak se můžete účinně bránit proti prokletí, či dokonce uhranutí!

Jak poznáte, že nad vámi převzalo moc strašlivé prokletí? Když se na vás valí jedno neštěstí za druhým a připadáte si jako prokletá. Vyslaná negativní energie se ale vrací tomu, kdo ji vyslal! 


Myslíte, že prokletí do dnešní doby nepatří? Omyl. Někdy prostě něco vykřiknete v zoufalém afektu při hádce, kdy krize dlouho kypěla a gradovala. Druhý proti vám zákeřně zaútočil a vy v návalu vzteku, protože vám řekl něco, co vám ublížilo, vyšlete proti němu negativní slova a energii.


Ne ale zase takovou intenzivní silou, abyste kontroverzní protistranu zlomila. Jenže tím se doslova zamotáte do vlastní negace a ironií je, že po takovém třesku právě vy odcházíte z boje vyčerpaná a bez síly.


Prokletí mění svou podobu


Určitě znáte rčení, že neštěstí přichází v trojici, a pokud máte smůlu, tak se vám něco stane třikrát po sobě. To je důsledek bezmyšlenkovitého ulevení si někoho, komu jste stoupla na kuří oko. Dnes už se nesetkáte tak často se zaříkáním či prokletím za pomoci rituálů.


Jenomže lidé mají pořád stejnou moc a sílu. Jen prokletí mění svou podobu. Už zřídka mívá formu obřadu, jaký znáte z dávno napsaných knih nebo hororových filmů. Častěji jde o zlé přání od osoby, která vás nenávidí.


Se svící a správnou formulí se dá kletba zrušit.

Jak na sobě kletbu poznáte?

Pokud  vás někdo ve zlosti proklel, nedaří se vám v životě a máte pocity beznaděje, sebeobviňování a pocit, že vás někdo ovládá, může se vám zhoršit spánek a trápit vás noční můra. Mohou se objevit náhlé zdravotní potíže a bolesti, a vy ztratíte radost ze života.

Začnete se stranit lidí a vaše vztahy s ostatními začnou být napjaté. Kolem sebe vnímáte jenom samé překážky a napadají vás negativní myšlenky. Začnete se cítit více či méně vyčerpaná.

Prokletí se opět probouzí

Pak najednou jakoby vše utichá, zdá se, že kletba je uspaná, začne se vám dařit. Někoho potkáte, najdete novou práci a cítíte v sobě příval štěstí a radosti.

Jenže po určité době se ona kletba opět probudí a nastupují opět hádky, vše se rozpadá a kletba nabývá na své síle. To se děje tak dlouho, dokud z vás někdo, nebo vy sama, kletbu nesejme.

Uhranutí se zračí v oku

Je určitá forma manipulace, většinou je vše vepsáno v očích, mnoho z vás se setkalo s lidmi, jejichž pohled vás doslova a do posledního písmenka dostal.

Cílem uhranutí je z dané osoby udělat poslušnou loutku, která bude dělat to, co daný subjekt požaduje, a bude k jeho službám. Dobře to ovládají mágové, čarodějky, ale i démonické bytosti a bytosti temna.

Uřknutí

To je už tak trochu těžší kalibr, ale stále se to dá ještě zvládnout. Jde o negativní program nasazený do vaší mysli za účelem znemožnit vám úspěch v citech, lásce, ve financích, v zaměstnání, prakticky ve všech oblastech.

Po nějakém čase se uřknutí projeví, přestáváte cítit úspěch, nedaří se vám vydržet ve vztazích, v zaměstnání a nic se vám nedaří.

Amulet lze dobít různými způsoby. Který zvolíte?

Prokletí má nekalý původ

Kletba je nejvyšší stupeň zatížení vaší duše, mysli i těla. Je to vědomě vyslaná negativní forma myšlenky z nenávisti, závisti, zhrzenosti, citové újmy nebo pomsty.

Aby byla kletba naplněna, musí zaznít zásadní slovo: „Proklínám tě!“ Je vcelku jedno, zda je to na myšlenkové úrovni, nebo je to vyřčeno, svůj účel to naplní. Účelem kletby je znepříjemnit život druhému.

Zaříkadlo proti uhranutí

Pokud máte pocit, že jste uhranutá, můžete udělat očistné kouzlo. Zapalte svíčku a nasypte kolem ní šalvěj a sůl. Proneste toto zaříkadlo. „Zaklínám tě ohněm, vodou, vzduchem a zemí. Vše zlé co ubližuje mi, ať vrátí se zpět zemi. Co špatné potkává mě, nechť odejde co nejdál ode mě. A tak se staň!“

Jak zrušit prokletí?

Jediný způsob, kterým dokonale zrušíte kletbu, je obrátit ji v dobro. Pro zrušení kletby je potřeba obrátit příčiny a následky a tím se kletba ukončí.

Zapalte svíčku a proneste: „Tímto ruším všechny příčiny, následky a projevy kletby a měním je v to nejpozitivnější dobro.“ V této chvíli je třeba znát cíl kletby a říci, v co dobrého se má přeměnit. Např.: „Smůlu a nemoci měním ve štěstí a zdraví. A tak se staň!“

Mocná síla nenávisti

Existují lidé, kteří se užírají touhou po pomstě a dusí se ve vlastní zlobě. Takoví lidé vám pak mohou způsobit skutečné prokletí, kdy vás stíhají pohromy. Začíná to zlými sny, hádkami v rodině a v okolí.

Pokračuje to problémy v zaměstnání a věci se dějí jinak, než jste chtěla. Končit to může totálním krachem vašeho života: ztrátou partnera, zaměstnání, peněz, zdraví a nakonec i chuti do života.

Prokletí vždy předchází vyostřená situace. Vyřčená kletba však mocnou negativní energií zasáhne oba účastníky,  spoutá je pomyslným řetězem. Kletba se nemusí projevovat trvale, na nějakou dobu může být uspaná a znovu se probudí.

Ochrana pomocí talismanů

Zabránit kletbě můžete pomocí ochranných talismanů, které budete pravidelně dobíjet. Pomůžou vám s tím i čtyři živly. Ochranný amulet nabijete energií Matky Země, když ho na 3 dny zakopete ke kořenům stromu.

Případně jej ponořte do přírodního pramene či řeky. Během silného větru jej někde pevně zavěste. Pak jím několikrát přejeďte přes plamen svíčky. Talisman dokážete nabít i na slunci nebo v měsíčním svitu za úplňku.

Sílu máte ve svých rukou

Nejdostupnějším způsobem je však dobíjení pomocí rukou. Vložte talisman do dlaní, zaměřte na něj svůj pohled a představujte si, jak z vašich rukou do amuletu přechází ochranné bílé světlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden